Avoimet tehtävät

Sinustako meille tiedottaja?

Oletko kiinnostunut vaikuttamisesta ja viestinnästä? Onko kirjallinen viestintä sinulle luontevaa? Jos haluat olla mahdollistamassa ihmisten kohtaamisia ja löytämistä mukaan itselleen merkitykselliseen ja hyvinvointia tuovaan toimintaan, tule meille tiedottajaksi. Tehtävän kautta saat monipuolista kokemusta yhdistyksen viestinnän tehtävistä. Voit tulla vapaaehtoistoimintaan mukaan riippumatta siitä, oletko yhdistyksen jäsen vai et. Tehtävän voi myös suorittaa kokonaan kotoa käsin tai vaikkapa työpaikalta, jos työnantajasi antaa sinulle työaikaa vapaaehtoistehtävän suorittamiseen.

Lisätietoja tiedottajan tehtävästä saat sihteeriltä riitta.nykanen@kotinet.com tai 050 3022 977.

***************************************************************

Vietätkö aikaa somessa?

Onko Facebookin päivittäminen sinulle tuttua? Tai haluaisitko oppia lisää somen käytöstä? Meillä pääset luomaan  yhdistykselle uusiakin somekanavia ja tiedottamaan niiden kautta yhdistyksen ja sidosryhmien asioita seuraajille. Apua tiedottamiseen, tiedotettaviin asioihin ja tapahtumiin saat sihteeriltä.

Lisätietoja somevastaavan tehtävästä saat sihteeriltä riitta.nykanen@kotinet.com tai 050 3022 977.

***************************************************************

Tykkäämme vapaaehtoisista!

Neuroyhdistyksen toiminta on talkootyötä. Tehtäviä löytyy pienestä isoon ja laidasta laitaan; esimerkiksi kerhon kahvinkeittäjästä kotisivujen päivittämiseen ja kaikkea siltä väliltä.

Voisitko sinä auttaa yhdistyksen toiminnan pyörittämistä omalla pienellä panoksellasi? Kaipaatko mukavaa seuraa ja haluaisit auttaa pienissä tehtävissä?

Yhdistykseen voi tulla tekemään vapaaehtoistehtäviä riippumatta siitä onko yhdistyksen jäsen vai ei. Oletko opiskelija joka tarvitsee tehtäviä vapaaehtoistyön kurssiin? Joitain vapaaehtoistehtäviä voit tehdä myös kotoa käsin.

Tehtävä voi olla kertaluonteinen, eikä sido vapaaehtoista pitkäksi aikaa. Kerrastakin on iso apu.

Jos olet jo yhdistyksen jäsen mutta yhdistyksestä ei vielä löydy toimintaa jota kaipaat, voit tulla mukaan toteuttamaan toimintaa, esim. aloittamalla nuorten tapaamisia, tai jotain muuta mitä haluaisit tehdä neuroyhdityksessä.

Tästä saat lisätietoja ja pääset täyttämään ilmoittautumislomakkeen!

Voit myös olla suoraan yhteydessä yhdistyksen vapaaehtoisvastaaviin:

Jukka p.040 029 6489 tai

Riitta p.050 3022 977 email: riitta.nykanen@kotinet.com