Yhdistyksen juhlavuoden tapahtumat

25.4.2021
Kategoriat: Yleinen

Yhdistyksemme viettää 50v. juhlavuotta pienten tapahtumien merkeissä ympäri maakuntaa. Vertaistapaamisia ja liikuntakokeiluja on tulossa seuraavilla paikkakunnilla:

Liminka

Lauantaina 22.5. klo 12–15 koko perheen ulkoilutapahtuma. Tapahtuma järjestetään yhdessä Neuroliiton, Birdlife Suomen ja Oulun seudun neuroyhdistyksen kanssa Liminganlahden luontokeskuksen ympäristössä. Luontokeskuksessa voi tutustua myös näyttelyyn. Paikka on esteetön. Ilmoittaudu 19.5. mennessä sihteerille.

Pudasjärvi

Perjantaina 28.5. klo 15 ulkoilutapahtuma Pudasjärvellä jokirannan laavulla. Tiedossa on mukavaa yhdessäoloa ja pientä pelailua. Ilmoittaudu 27.5. mennessä sihteerille. Neuropatit-kerholaiset voivat ilmoittautua suoraan Eerolle.

Kuusamo

Lauantaina 29.5. klo 14 koko perheen ulkoilutapahtuma Kuusamon Poussunkoskella. Mukavaa yhdessäoloa luonnossa ja pääset kokeilemaan myös kalastusta. Paikka on esteetön ja onkiminen onnistuu vaikka pyörätuolista. Ilmoittaudu 27.5. mennessä sihteerille.

Raahe

Perjantaina 20.8. klo 17–19 vastasairastuneiden vertaistapaaminen Raahessa Langin kauppahuoneella. Täällä saat vertaistukea samassa tilanteessa olevilta ja pääset kuulemaan kokemusasiantuntijan puheenvuoron. Ilmoittaudu 13.8. mennessä sihteerille.

Nivala

Maanantaina 30.8. klo 18–20 koko perheen liikuntatapahtuma Nivalassa Haapaperän koulun ulkoilualueella. Luvassa hauskoja ja mukaansatempaavia lajikokeiluja! Ilmoittaudu 29.8. mennessä sihteerille.

Oulainen

Tulossa syksyllä ulkoilutapahtuma Pikku-Annalassa Oulaisissa, lisätietoja myöhemmin.

Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet

Ilmoita osallistumisestasi yllä mainittuihin päivämääriin mennessä sihteerille: riitta.nykanen@kotinet.com tai 050 3022 977. Ilmoita, jos sinulla on erityisruokavalioita, sillä kaikissa tapahtumissa on tarjoilua. Jos tarvitset kyytiä, ota yhteyttä hyvissä ajoin ennen viimeistä ilmoittautumispäivää, niin suunnitellaan sinulle pääsy paikalle.

Tervetuloa vaikka kaikkiin tapahtumiin!

HUOMIOITHAN KAIKISSA TAPAHTUMISSA VOIMASSAOLEVAT KORONAOHJEET!